Blog.hu segítség

Miért nem jelennek meg a megosztás ikonok?

Néhány sablonnál előfordulhat, hogy nem jelennek meg a megosztás ikonok. Ez az esetek nagy százalékában abból adódik, hogy fut egy reklámblokkoló (Adbclocker)  a böngészőben. Ha ilyen hibát tapasztalsz, mindenképp próbáld meg először kikapcsolni a reklám blokkolót, esetleg inkognitó, vagy privát módban elindítani a böngészőt (ahol nincsenek bővítmények).

Tipp: A reklámblokkolóknál általában kivételeket is hozzá tudsz adni, így, amennyiben hozzáadod a blogod a kivételekhez, nem kell teljesen megszüntetned a reklámblokkoló működését más oldalakon.

Ha nincs reklámblokkolód, és mégsem látszódnak a megosztás ikonok, akkor ellenőrizd, hogy be van-e állítva, hogy egyáltalán bármilyen megosztás látszódjon a blogodon. Ezt a blogod beállítás menüpontján belül a megjelenés menüpontban tudod állítani. Itt egy kép erről:

megosztasikonok.png

Ha a fenti dolgok egyeznek - azaz nincs reklámblokkoló, és be van pipálva legalább egy megosztási lehetőség - akkor lehet, hogy hiányzik a sablonodból a <blh:share /> speciális blog.hu sablon tag. 

Ha a fentiek ellenére sem látszódnak a megosztás ikonok, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a support kukac blog pont hu email címen!

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr277306566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sognomignon 2016.05.16. 04:59:37

nem tudom megosztani a posztomat... hol kell kikapcsolni a reklàmblokkolot??? nem tudom hogy ez a baj...
koszi

PoomFood 2017.09.18. 11:12:31

Sziasztok. Létrehoztam egy blogot. Viszont a blog.hu.-n a blogok között én sem látom. Hozzáaadtam a beállításoknál hogy gasztro jellegű, mégsem látszik a gasztro blogok között sem. Kérhetnék ebben segítséget hogy miért nem? Hol kell megadni hogy gasztro jellegű a blogom, hogy meg is jelenjen azok között? Köszi előre is!

blknght 2017.09.19. 12:03:11

@PoomFood: Szia, ide nem kerül be minden blog, csak akik ki vannak emelve valamennyire. Egyelőre gyárts tartalmat és a szerkesztők majd kiemelhetnek ha jó amit csinálsz.
süti beállítások módosítása