Blog.hu segítség

Typewriter

A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz.

A balhasáb tetején levő képet így tudod a legegyszerűbben lecserélni, ha felülírod egy másikkal. Ehhez tölts fel egy img0.jpg nevű képet a sablon img alkönyvtárába a filekezelővel! (Már van egy ugyanilyen ebben a könyvtárban, innen tudod, hogy jó helyen jársz, de ezt előbb át kell nevezned valami másra.) A képnek 157x209 pixel méretűnek kell lennie.

Haladóknak: a képet a html sablon következő része adja meg (a sablon legelején van):

<div class="sidebar sidebar-left">
   <div class="section">
     <h3><blh:blog_tagline /></h3>
     <img id="id" src="img/img0.jpg" alt="" />
   </div>
   <blh:leftboxes />
</div>

Itt vagy ki kell cserélni az img/img0.jpg hivatkozást egy másik képre, vagy egyszerűen felül kell írni a sablon img alkönyvtárában található képet a fent említett módon.

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr15801832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrika4 2008.12.07. 19:43:54

Helló! Segítséget szeretnék kérni! Nemrég regisztráltam és a fenti sablont választottam. Szerettem volna egy "fejlécet" csinálni, ami 750px X 130px-es lett volna. Feltöltöttem a fejlécképet, átírtam a Page Heardet, majd a sablont is, de nem történt semmi. Csak az eredeti cím tűnt el.Biztosan jól összekutyultam valamit. Meg egyébként lehet fejlécet készíteni ehhez a sablonhoz? Ha igen, akkor ehhez szeretném a segítséget. pl. hogy milyen méretben lehetne, és miet kell átírogatni a css-ben, illetve a sablonban.
Előre is köszi a segítséget!

sztahanov · http://szevasztok.blog.hu 2008.12.08. 12:48:21

@Adrika4, ha megirod a blogod cimet a support kukac blog.hu cimre, megnezzuk.

Adrika4 2008.12.09. 21:07:59

Nagyon köszönöm a segítséget. Olyan lett, mint gondoltam. Nagy az öröm!:))

cuki.. 2009.04.30. 12:35:39

"zsenge" regisztrált vagyok én is szijasztok'! Háát én csak nézegetem egyenlőre a sablonokat is. Ez az első teccik' nekem is, de én még ott sem tartok, hogy hogyan "varázsoljam" át a sajátommá. A többit meg még csak ezután!!:-) Lesz velem "bajotok" ahogy látom. Azért próbálkozom, hátha...de azért nem bánnám ha segítenétek! Köszi:)

cuki.. 2009.04.30. 17:56:14

Köszi Syntax egész jól haladok:-)

kaleidoscope · http://kaleidoscope.blog.hu 2012.06.17. 07:32:09

Sziasztok!
Ezt a sablont használnám, mert egy táblázatot szeretnék bemutatni az oldalon, és csak eze a sablanon fér el. Sajnos nem tudom a táblázatot méretezni, hiába írom be, hogy hány pixeles legyen, és ezért másik sablonra nem fér rá. Eddig typewriter-re ráfért, de a táblázat beltartalmának változtatása után önkényesen megint megváltozott a táblázat mérete (egyre nagyobb!), így most már ezen a sablonon sem fér el igazán, ráadásul a háttér megváltozott, nem az eredeti háttérrel jelenik meg a blog, ezért olvashatatlan.
Ha tudtok, kérlek segítsetek.
Köszi: kaleidoscope-uj.blog.hu

UtazóNagyi 2013.11.24. 09:54:34

most írnék először blogot. Máris elrontottam a speciális sablonnál feltöltöttem a képet Tazmániáról térképet, amit el kellene forgatni, mert rosszul másoltam be. Gondoltam, hogy törlöm és helyébe teszem a jót, de semmit nem tudok vele kezdeni. Tudsz segíteni? tazmánia.blog.hu próbálom elindítani.
süti beállítások módosítása