Blog.hu segítség

Miket találhatsz a jobb felső sarokban?

Minden blog.hu-s oldalon a jobb felső sarokban találsz egy rövid ikonsort, ez a poszt most elmagyarázza, hogy melyik jelzés mire jó.

1) Poszt olvasottság

Ez a számláló mutatja az egyes posztok olvasottságát, ezért csak posztoldalon jelenik meg, de az adott blog adminja kikapcsolhatja a funkciót. Részletek iTT.

3) Indapass fiók

A megjelenő kép az Indapass avatarod, amire kattintva Indapass-os menüdet érheted el.

2, 4) Értesítések és Követés

A Követés (4) gombra kattintva a követésre került blog minden posztjáról értesítést kapsz, melyet az Értesítésszámláló (2) összegezve jelez. Megj: követni indexes szerzőket is tudsz. Részletek iTT.

5) Kezdőlap

A házikó a blog.hu kezdőlapra dob, ahol saját beállításod függvényében a szerkesztett Címlap vagy az új Dashboard vár.

Ilyen egyszerű. Használjátok kedvetekre!

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://segitseg.blog.hu/api/trackback/id/tr747775106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

határonkivül · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.09.16. 21:03:39

Elnézést, kérdésem nem ide tartozik. De olvasóm jelezte, hogy kitűnő gyorsaságú nettel és géppel éppen kerek 1 perc 24 másodperc alatt töltődik be a blogom nála. Én is észleltem hasonlót a telefonomon, de néha a laptopomon is is. Többek jelezték már más alkalommal is. Tudom, hogy a berakott képek nagysága a posztokban jelentősen lassíthat, de erre kínosan vigyázok, hogy kicsik legyenek. Meg tudná valaki nézni mi lehet a gond ?
Köszönném szépen a segítséget. Üdv.

polgarz . 2015.09.17. 10:44:27

@határonkivül: Szia! Nálam egészen pontosan 6 mp alatt tölt be a blogod :) Itt inkább azzal lehet a probléma, hogy mivel - ahogy írtad - rengeteg a kép, és videós anyag a blogodon (plusz mindezt teljes egészében ki is írod (azaz nincs "tovább" lehetőség a posztjaidnál)) a böngésző nem bírja a terhelést. Két dolgot tudsz tenni: mivel úgyis teljes egészében jeleníted meg a posztjaidat, állítsd át, hogy 1 poszt legyen / oldal, azzal biztosan lehet gyorsítani. Esetleg használd a "tovább gomb"-ot, aminek a használatát itt, a segítség blogon megtalálod.

határonkivül · http://hataronkivul.blog.hu/ 2015.09.17. 10:54:24

@polgarz: Köszönöm szépen a gyors válaszodat. Azonnal meg is csinálom. Remélem jobb lesz.

szabadgondolat 2016.01.06. 08:06:56

Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy az olvasó email-ben értesítést kapjon a legújabb bejegyzésekről anélkül, hogy indapasst kellene létrehoznia?

polgarz . 2016.01.06. 10:28:26

@szabadgondolat: Szia! Sajnos ilyenre nincs lehetőség házon belül. Tippnek azt tudnám mondani, hogy vannak szolgáltatások, amik RSS feedből küldenek email-t, ha ott megadod a blog RSS feed címét (xy.blog.hu/rss), akkor kvázi értesítést küld emailben, ha új poszt érkezett a blogra. (Google keresőbe: RSS to email)

TamasVirag 2019.03.07. 14:23:34

Sziasztok! Lehet nem pont ide tartozik, de a Google nem indexeli egy csomó oldalamat, mert szerinte redirect-et tartalmaz. Én ilyet nem állítottam be, viszont ehhez az ikon sorhoz kapcsolódóan találtam redirect-re való utalást a kódban. Találkozott már valaki hasonló problémával? Valóban az ikonokhoz kapcsolódó redirect a probléma forrása vagy máshol keressem a hibát? Előre is köszi!

Irodalmi legendák 2019.03.30. 08:27:01

Több éves anyagom van itt az Irodalmi legendákban menteni szeretném és ugyanakkor a blogot továbbra is működtetni köszönöm.

TrueFood 2019.04.01. 16:02:59

@Irodalmi legendák: Szia! Kérlek írj a support@blog.hu-ra, ott tudnak érdemben segíteni. Köszönöm!

Szürkenyúl · https://szurkenyul.blog.hu 2019.04.26. 18:55:40

Sziasztok! A blogbejegyzés olvasottságát jelző szám pontosan mit jelent? Az nem világos, hogy lehet például 72 like, mikor 28 olvasót jelez a számláló? A "tovább" gombot beraktam. Milyen olvasót nem mutat ki a számláló? Lehet, hogy csak a Blog.hu-n regisztráltakat számolja? Bocs, ha csacskaság!
Tájékoztatásotokat előre is köszönöm! Sajna, van még mit tanulnom, szívesen elfogadok akár kioktatást is. :))
Üdv.: Gyula

Jet_Pack 2019.04.29. 01:10:08

@Szürkenyúl: Szia! A poszt olvasottságát jelenti és az adott posztoldalon történt összes oldalletöltést mutatja, ha hétköznapibb módon fogalmazunk, akkor ennyiszer nézték meg az olvasóid az adott posztot. A like számnak meg semmi köze az oldalletöltéshez és biztosan minden oldalletöltést mutat az olvasottsági számláló. Ha további kérdésed van kérlek írj ide ők tudnak érdemben segíteni. support@blog.hu
süti beállítások módosítása